Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Albrektsvägen, Norrköping, Skarphagsleden, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Albrektsvägen, Norrköping, Skarphagsleden, Motala, Östergötlands län

07.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt påverkan.

01.28 SOS-larm till polisen om att en ambulans larmade från Albrektsvägen i Norrköping. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt och när polisen kom i kontakt med ambulanspersonalen visade det sig att de åkt till platsen på grund av ett sjukdomsfall. När patienten piggnade till tillgrep han en läkemedelsväska och började springa från platsen. Han greps av polisen misstänkt för stöld och hot mot tjänsteman. Det visade sig också att mannen avvikit från ett behandlingshem där han var tvångsomhändertagen med stöld av lagen om vård av missbrukare.

03.35 SOS-larm till polisen om brand i garagelänga på Skarphagsleden i Norrköping. Det visade sig troligen vara så att brand har anlagts i en bil och sedan har branden spridit sig till två bilar som stod parkerade intill. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan veta hur branden uppstått eller som gjort iakttagelser i närheten av brandplatsen. tipsa polisen på 114 14.

03.50 samtal till polisen om att ett inbrott hade upptäckts på en skola på Hårstopsgatan i Motala. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara så att tjuven/tjuvarna har tagit sig in genom ett uppbrutet fönster till en datasal där en dator stulits.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra