Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Nygårdsvägen, Mjölby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Nygårdsvägen, Mjölby, Östergötlands län

06.29 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta av dem har varit egeninitierade kontroller av olika slag som inte resulterat i några brottsmisstankar.

01.41 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinmäsig fordons- och förarkontroll på Nygårdsvägen. Vid kontroller uppvisade en passagerare tydliga tecken på drovpåverkan varför misstanke uppstod om ringa narkototikabrott. Den som misstänks för brottet är en man i 20-årsåldern.

05.24 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på E4 Mjölby i norrgående riktning. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en bilist som kört in i mitträcket. Cirka 85 meter vajerräcke är nerkört av bilisten. Bilen är bärgad och polisen är klar på platsen varför trafiken flyter normalt. bilisten skadades i handen. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisen kännedom under natten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra