Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Vilbergen, Norrköping, Norra Promenaden, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Vilbergen, Norrköping, Norra Promenaden, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Händelser i urval:

22.12 Polisen fick samtal om misshandel i Vilbergen, Norrköping. Två personer ska ha försökt ta en cykel från en man. Cyklisten ska ha blivit skallad och slagen, men de ska inte ha lyckats ta cykeln. Polis kom till platsen. Någon misstänkt kunde inte hittas. En anmälan om misshandel upprättades. Den drabbade mannen ska inte ha varit i behov av ambulans.

02.53 Det kom larm om att flera personer upplevde yrsel på en snabbmatsrestaurang på Norra promenaden i Norrköping. Restaurangen utrymdes. Polis, räddningstjänst och ambulans kom dit. Det handlade eventuellt om ett koldioxidutsläpp från en maskin. Ambulanspersonal ska ha tittat till de drabbade, men ingen ska ha varit nämnvärt skadad. Polisen bedömde händelsen initialt som en arbetsplatsolycka. Patrullen dokumenterade omständigheterna och tog uppgifter för en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra