Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Ljuragatan, Östergötlands län

Idag onsdag kommer presstalespersonen att vara i tjänst mellan 07-15. Därefter kommer pressnumret att besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid -som vanligt när ingen presstalesperson är i tjänst.

Under natten mot onsdagen har polisen hanterat 32 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning.

00:03 Polisen larmades till ett flerbostadshus på Ljuragatan med anledning av ett inbrott i ett förråd. En person som bor på adressen hörde ljud och mötte två män i källaren. Männen bar på två stora resväskor och lämnade platsen. Den boende försökte följa efter männen men tappade bort dem. Polisen har sökt efter männen men utan resultat. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Männen hade med sig verktyg av något slag som de har kapat hänglås med.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra