Karta som visar ungefär var händelsen Skottlossning,  misstänkt: Larm om skottlossning. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt Larm om skottlossning.

Skäggetorp, Linköping, Östergötlands län

20.57 Polis larmades med anledning av en skottlossning i området Skäggetorp. Flera polispatruller beordrades till området.

En skadad person har anträffats, personen har förts till sjukhus. Enligt uppgift ska personen inte vara livshotande skadad.

Polisen har upprättat avspärrningar i området och polisen arbetar nu med ett flertal initiala utredningsåtgärder för att söka klarhet i vad som har hänt. Bland annat pågår dörrknackning.

Uppdatering torsdag 22-01-20, 07.13: Polisen har arbetat med ärendet under natten. En man i 25-årsåldern har drabbats, och har sårskador i en hand. Han har gripits av polisen för grovt vapenbrott. Ingen annan person är i nuläget frihetsberövad i utredningen. Utredningen fortsätter och under natten har kriminaltekniker gjort en brottsplatsundersökning. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra