Karta som med röd fyrkant ramar in Finspångsvägen, Fiskeby, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott u

Finspångsvägen, Fiskeby, Norrköping, Östergötlands län

12:30 Polisen larmades till en villa på Finspångsvägen, Fyrby med anledning av att de boende kommit hem och upptäckt att det varit inbrott i huset.

Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in i villan genom ett fönster. Det som saknas är teknikprylar såsom surfplattor av märket Apple, en spelkonsoll av märket Playstation och en smartklocka.

Polis beordrades till platsen och en brottsplatsundersökning har genomförts. Beslag har gjorts, som förhoppningsvis ska kunna knytas till gärningspersonerna under utredningen. En förundersökning om grov stöld genom inbrott är påbörjad.

Inbrottet har skett någon gång under dagen, mellan klockan 06:30 och 12:30. Polisen är intresserad av att ta emot information om personer eller fordon som kan vara av intresse för utredningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra