Karta som med röd fyrkant ramar in Brunnsvik, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Bils stals utanför bostad i Brunnsvik.

Brunnsvik, Motala, Östergötlands län

Natten mellan söndag och måndag stals en Volvo XC60 från en adress i Brunnsvik. Fordonet stod parkerat utanför en bostad och bilen stals utan att någon nyckel användes.Sannolikt har gärningspersonerna använt någon typ av teknisk anordning för att fånga upp signalen från nycklarna, som förvarades inne i bostaden, och på så sätt låst upp, startat och kört iväg med bilen.

Polisen söker nu vittnen som kan ha gjort iakttagelser i området Brunnsvik under den aktuella tidsperioden. Det kan handla om en eller flera okända personer eller fordon som man sett i området.

Den som har gjort iakttagelser eller har andra uppgifter att lämna gällande händelsen uppmanas att ringa polisen på 114 14.

Ett bra tips för att undvika den här typen av stölder av bilar som har så kallade "keyless-system" är att alltid förvara sina bilnycklar i någon typ av plåtburk inomhus - gärna så långt ifrån ytterdörren som möjligt.

Mest läst av andra