Karta som med röd fyrkant ramar in Vikingstad, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Kollision mellan flera fordon på länsväg 636, mellan Linköping och Vikingstad

Vikingstad, Linköping, Östergötlands län

17.46 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans med anledning av en trafikolycka på länsväg 636, mellan Linköping och Vikingstad. Enligt larmet var det en olycka mellan flera fordon.

17.58 Polis på plats.

18.05 Vägen har stängts av under räddningsarbetet.

Två personbilar hade frontalkolliderat och ett av fordonen hamnat i diket. Båda förarna har förts till sjukhus i ambulans. En av dem hade klämts fast och personen, som fick hjälpas ut ur fordonet, hade drabbats av frakturer. Polisens presstalesperson har inga ytterligare uppgifter gällande skadeläget.

Polisen kommer att utreda orsaken till olyckan och en anmälan om vårdslöshet i trafik kommer att skivas. De båda inblandade fordonen bärgas från platsen och tas i beslag för att undersökas av kriminaltekniker.

19.53 Polis har lämnat platsen och vägen är nu helt öppenn för trafik igen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra