Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Grebo, Åtvidaberg, Gistad, Universitetsvägen, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Flertalet trafikolyckor i Östergötland - dessa samlas här.

Östergötland, Grebo, Åtvidaberg, Gistad, Universitetsvägen, Linköping, Östergötlands län

10:01 Flera fordon har sladdat på riksväg 35 i höjd med Grebo, Åtvidaberg. Det handlar om flera personbilar och en lastbil. Enligt uppgift är det väldigt halt på platsen. Inga uppgifter kring personskador i samband med detta.

10:04 Sos-larm om trafikolycka på riksväg 35 i höjd med Grebo, Åtvidaberg. Två personbilar ska vara inblandade i olyckan. Föraren till en av bilarna får böter då bilen har dåliga däck. Inga uppgifter kring personskador i samband med olyckan. 

10:20 Sos-larm om en trafikolycka på länsväg 706 i höjd med Gistad. Enligt larmet har en långtradare vält. Lastbilen behöver bärgas från platsen. Inga uppgifter om personskador i samband med olyckan. 

10:25 Larm inkommer om att två personbilar har kolliderat på Universitetsvägen i Linköping. Två personer ska vara drabbade, polisens presstjänst har inga uppgifter kring ett eventuellt skadeläge på någon av dem. Båda bilarna behöver bärgas från platsen. 

11:02 Polis, räddningstjänst och ambulans larmas med anledning av en trafikolycka på E4, Linköping. Enligt uppgift ska en lastbil hänga på mitträcket. Räddningstjänsten har spärrat av vänster fil i södergående riktning samt vänsterfilen i norrgående riktning. Inga uppgifter om personskador i samband med olyckan. 

12:24 Sos-larm gällande trafikolycka där en lastbil har kört av vägen på Norrköpingsvägen, Finspång. Lastbilen har fastnat på riksväg 51, och det ska enligt uppgift vara stopp i trafiken. 

12:34 Sos-larm gällande en singelolycka på E4 i höjd med Strömsfors, Norrköping. Enligt initiala uppgifter är tre personer drabbade. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...