Karta som med röd fyrkant ramar in Söderleden, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada Två personbilar i krock. UPPDATERAT 13.00.

Söderleden, Norrköping, Östergötlands län

06:31 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Söderleden med anledning av en trafikolycka. Två personbilar ska ha krockat och två personer uppges vara inblandade. För en av de inblandade bedöms läget som allvarligt.

06:41 Polis var på plats. Trafiken är avstängd.

07:26 De båda inblandade har avförts med ambulans till sjukhus. Bilarna har tagits i beslag. Polisen pratar med vittnen på plats för att utreda hur olyckan har inträffat. Vägen är fortsatt avstängd.

13.00 Polisen kan bekräfta att en man i 55-årsåldern som färdades i den mindre bilen har avlidit. Anhöriga är underrättade. Föraren av den andra bilen, som är i 60-årsåldern, bedömdes inte vara allvarligt skadad.

Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik för att utreda olyckan. Mannen i 60-årsåldern är inte misstänkt för brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra