Karta som med röd fyrkant ramar in Nydalatorget, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Nydalatorget. Större bråk.

Nydalatorget, Malmö, Skåne län

Polisen regionledningscentral får samtal om ett bråk på Nydalatorget, med ett större antal personer inblandade. Uppgifter gör gällande att ett antal personer har stick- eller skärskador. Polis och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Två personer anträffas på platsen med misstänkta stick- eller skärskador och är förda till sjukhus med ambulans. Ett större antal personer befinner sig på platsen och Polisen arbetar nu med att skapa ordning samt att utreda brott genom olika utredningsåtgärder.

Polisen är även på plats akuten SUS Malmö för att vidta utredningsåtgärder.

Brottsrubriceringen är i nuläget inte preciserad.

Uppdatering kl. 21.05: Händelsen rubriceras som försök till mord. Ett område på platsen är avspärrat som misstänkt brottsplats, kriminaltekniker är rekvirerade och involverade personer förhörs.

De två skadade är av manligt kön och i övre tonåren. Polisen har i nuläget inga uppgifter att lämna om personernas skadestatus men de är under vård på sjukhus.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra