Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Brand Brand i radhus, Fosie.

Fosie, Malmö, Skåne län

Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Fosie efter larm om rökutveckling från ett tak till ett radhus. Enligt uppgifter ska det vara en fullt utvecklad brand. Det är oklart om det finns personer kvar i radhuset. Rökdykning pågår. Ambulans undersöker personer på plats som kan ha utsatts för rök.

13.08 Platsen är avspärrad. De boende i radhuset har fått tillgång till en lokal i närheten.

13.38 Räddningstjänst arbetar nu med eftersläckning av branden.

13.42 Orsaken till branden är okänd. Enligt boende ska en högre smäll ha hörts från källaren i samband med att branden startade. Polisens nationella bombskydd är budade till platsen för en undersökning.

13.55 Platsen kommer inte att undersökas av bombtekniker, däremot kommer platsen att undersökas av polisens kriminaltekniker.

13.57 Branden har inte medfört några personskador.

17:13 En kvinna är gripen misstänkt för mordbrand. Kvinnan förhörs av polisen och kontakt kommer att tas med åklagare som beslutar om kvinnan ska anhållas eller inte. Platsen är fortsatt avspärrad i avvaktan på brottsplatsundersökning som kommer att göras under måndagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra