Karta som med röd fyrkant ramar in Båstad, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Båstad. 90-åriga Anders är försvunnen.

Båstad, Skåne län

POLISEN BER ALLMÄNHETEN OM HJÄLP MED ATT HITTA EN FÖRSVUNNEN PERSON I BÅSTAD

90-åriga Anders är försvunnen. Senaste observationen av Anders är från hemadressen på Hindbärsvägen vid 18-tiden ikväll.

Anders har minnesproblem och går långsamt.

Anders är ca 175 cm lång och har "kompakt" kroppsbyggnad. Han är troligtvis klädd i en brun jacka, svarta skor och rutig keps. Eventuellt har Anders ett så kallat trygghetslarm runt ena handleden.

Polisen är på plats i Båstad med flera polispatruller och söker efter Anders. Till vår hjälp har vi bland annat polishundar och en helikopter är på väg.

Om du har sett Anders nu eller om du gjort så i närtid, ring 112 och be att bli kopplad till Polisens ledningscentral i region Syd. Berätta att det gäller en försvunnen person.

Om du har sett Anders för några timmar sedan eller har annan information som rör honom, ring Polisens växel på telefonnummer 114 14 och be att bli kopplad till Polisens ledningscentral i region Syd. Berätta att det gäller en försvunnen person.

Uppdatering kl. 22.32: Anders är anträffad välbehållen efter ett tips från allmänheten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra