Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Riseberga, Anders Sörenssons Gata, Syster Astrids Gata, Vimmerbyvägen, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott, försök Man gripen efter flera inbrottsförsök, Riseberga.

Riseberga, Anders Sörenssons Gata, Syster Astrids Gata, Vimmerbyvägen, Malmö, Skåne län

Ett inbrottsförsök i en bostad på Anders Sörenssons gata i Riseberga rapporteras till polisen kl 08.27. Uppringaren skall ha avbrutit händelsen och observerat hur gärningsmannen lämnar platsen i en personbil.

Klockan 08.35 rapporteras ytterligare ett inbrottsförsök. Denna gången skall gärningsmannen ha försökt krossa en ruta till en bostad på Syster Astrids gata drygt 300 meter från den förra adressen. Mannen lämnar platsen till fots då han blir påkommen. Hundpatrull åker till platsen.

Slutligen rapporteras ett tredje inbrottsförsök in kl 09.00 på Vimmerbyvägen, ytterligare 300 meter bort. Gärningsmannen har då försökt att bryta upp en altandörr till en bostad. Ett par minuter senare grips han av hundpatrull.

Uppdatering: Mannen är född -92.

Han är misstänkt för tre fall av försök till stöld.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra