Karta som med röd fyrkant ramar in Sigfridsgatan, Bülow Hübes Väg, Limhamn, Oxie, Pepparrotsvägen, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott Flera inbrott i Malmöområdet.

Sigfridsgatan, Bülow Hübes Väg, Limhamn, Oxie, Pepparrotsvägen, Malmö, Skåne län

Larm inkommer klockan 10:27 om ett inbrott i en villa på Sigfridsgatan. Polispatrull skickas till platsen och upprättar en anmälan om grov stöld genom inbrott. Knappt en timme senare, klockan 11:17, inkommer ett nytt larm om inbrott, den här gången på Bülow Hübes väg på Limhamn. Patrull skickas ut och upprättar anmälan. Klockan 14:04 inkommer ett samtal från en boende i Oxie som haft inbrott i sitt hus på Pepparrotsvägen. Polispatrull är på väg till platsen.

Brottsplatsundersökning i ärendena kommer att genomföras under dagen. I nuläget finns ingen misstänkt gripen i något av fallen.

UPPDATERING: Klockan 14:37 skickas flera polispatruller till ett misstänkt inbrott i en villa på Flugsnapparevägen i Bunkeflostrand. En hundpatrull beodras också ut. Uppringare ska ha sett två misstänkta gärningsmän i anslutning till huset. De misstänkta ska ha varit svartklädda och i 20-30-årsåldern.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra