Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Carl Gustafs Väg, Munkhättegatan, Nydalatorget, Ramels Väg, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Olika platser i Malmö. Så kallade bangers kastas in i olika lokaler.

Carl Gustafs Väg, Munkhättegatan, Nydalatorget, Ramels Väg, Malmö, Skåne län

En så kallad banger, en kraftig fyrverkeripjäs/smällare, kastas in i ett gatukök på Carl Gustafs väg. Det finns i nuläget ingen uppgift om någon person blev skadad eller om det uppstod materiella skador.

Cirka 10 minuter senare kommer samtal om att en banger blivit inkastad i ett gatukök & livs på Munkhättegatan. Personer i lokalen fick ont i öronen och det uppstod viss materiell skada.

Ytterligare cirka 15 minuter senare kommer samtal från en videobutik på Nydalatorget, där ännu en banger blivit inkastad. Det uppstod viss materiell skada i lokalen men enligt uppgift just nu, ingen personskada.

Polisens regionledningscentral har mottagit ett flertal samtal om höga smällar från olika platser i Malmö, något som sätts i samband med aktuella händelser.

Polisen har stoppat en personbil på Ramels väg. Fem personer är gripna för försök till grov misshandel. Eventuellt kan ytterligare brottsmisstankar tillkomma.

Mest läst av andra