Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Kattarp, Jägersrovägen, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Skott avlossade mot lägenhet, Västra Kattarp.

Västra Kattarp, Jägersrovägen, Malmö, Skåne län

Flera uppringare berättar om skottlossning på Jägersrovägen där en lägenhet blivit beskjuten. Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning, avspärrning och vittnesförhör.

Uppdatering: En person som befann sig i lägenheten uppges ha skadats lindrigt och förs med ambulans till sjukhus. Kriminaltekniker skickas till platsen för att göra undersökningar både i och utanför lägenheten. 

Uppdatering: Polisen har på brottsplatsen genomfört kriminaltekniska undersökningar både inomhus och utomhus, säkt med vapenhund, förhört vinnen och genomfört dörrknackning. Den som skadats är en man i 75-årsåldern som av sjukvården beskrivs som allvarligt skadad. Ärendet rubriceras som mordförsök.

Uppdatering 8/7: En man har under natten gripits, misstänkt i ärendet. Mannen är nu anhållen. Ärendet är överlämnat till åklagare.

Uppdatering: Den gripne är en pojke under 18 år. 

Händelsen i media

Mest läst av andra