Karta som med röd fyrkant ramar in Kristianstad, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Dödsfall i lägenhet, centrala Kristianstad.

Kristianstad, Skåne län

En person har anträffats avliden i en lägenhet i centrala Kristianstad. Polis och ambulans finns på plats. Lägenheten spärras av i väntan på teknisk undersökning. Dödsorsaken är inte fastställd och omständigheterna är inledningsvis oklara. Det går inte att utesluta att ett brott kan ha begåtts på platsen varpå en förundersökning inleds om mord. 

Uppdatering: Personen som kommer till platsen och slår larm har hämtats till förhör och polisen knackar dörr i trapphuset för att försöka ta reda på mer information om händelsen.

18.25 Den person, en man, som hämtades till förhör är nu anhållen av åklagare skäligen misstänkt för mord. Han kommer under kvällen att förordnas en försvarare, och nytt förhör kommer att hållas med honom under morgondagen. Den avlidne, en man, är ännu inte identifierad. Teknikerna arbetar på platsen.

Information som lämnas i händelsenotiserna är initial och kan komma att ändras. Händelsen uppdateras när ytterligare information finns att tillgå.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra