Karta som med röd fyrkant ramar in Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Polisinsats/kommendering Polisnärvaro vid fotbollsmatch.

Malmö, Skåne län

Med anledning av torsdagskvällens match i play-off kvalet till Europa League mellan Malmö FF och Bnei Yehuda Tel Aviv FC kommer polisen att ha hög närvaro vid Stadion och i de centrala delarna av Malmö. Delar av staden kommer att bevakas med hjälp av polisens helikopter.

Polisen arbetar långsiktigt med att stärka den positiva supporterkulturen och därigenom minska otryggheten, brott och ordningsstörningar vid idrottsevenemang. Fotboll och andra idrottsevenemang ska vara en välkomnande och positiv publikfest för alla.

Denna händelsenotis kommer att uppdateras under kvällen.

19:00. Matchen är igång. Inga ordningsstörningar har inrapporterats.

20:49. Matchen är avslutad och blev en relativt lugn tillställning sett ur en polisiär synvinkel. I samband med matchen omhändertogs två personer. En enligt lagen om berusade personer och en person för störning av den allmänna ordningen.

- Kommenderingen gick bra och avlöpte enligt plan. Jag vill tacka arrangörerna, supportrarna och publiken för en väl genomförd tillställning, säger kommenderingschef Mattias Sigfridsson.

Mest läst av andra