Karta som med röd fyrkant ramar in Åkarp, Burlöv, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Misstänkt skottlossning, Åkarp.

Åkarp, Burlöv, Skåne län

Polis skickas till Åkarp med anledning av en misstänkt skadegörelse. När patrullen anländer till platsen kan de konstatera att bilens bakruta och två sidorutor har krossats, samt ett fönster på en intilliggande bostad. Tidigare under natten ska höga smällar ha hörts i området och det kan i nuläget inte uteslutas att skadorna uppkommit genom beskjutning. Området är avspärrat och tekniker kommer att genomföra en kriminalteknisk undersökning av platsen under dagen. Polisen förhör även vittnen som kan ha sett eller hört något i samband med händelsen. 

Uppdatering 10:08

Polisen misstänker att bostaden beskjutits och kan i nuläget heller inte utesluta att bilen fått skottskador. Ett antal tomhylsor har hittats på platsen som nu kommer att analyseras. Ärendet utreds som försök till mord och grovt vapenbrott. Ingen person ska ha kommit till skada. En anmälan gällande grov skadegörelse på bilen har även upprättats. I nuläget finns ingen mer information att ge om ärendet på grund av förundersökningssekretess.

Mest läst av andra