Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Filipstad, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Filipstad, Karlstad, Värmlands län

Filipstad, försök till grov misshandel samt skadegörelse
22.28: En målsäganden uppger att han varit nära att får sten i huvudet när okänd person kastat in den samma genom ett fönster i målsägandens bostad. Anmälan försök till grov misshandel samt skadegörelse upprättad.

Hammarö, misshandel
23.27: En man grips av polis och senare anhölls av åklagare efter misstanke om våld i nära relation. Misstänkt är en man i 25-årsåldern och brottslig gärning har utförts i den gemensamma bostaden. Målsäganden påvisar en skadebild, oklart om sjukvård uppsökts.

Kil, skadegörelse
01.29: Tre ungdomar i yngre tonåren misstänks för att ha eldat i flera papperskorgar i anslutning till en skola i Kil. Vårdnadshavare är informerade och även socialtjänsten är underrättade.

Karlstad, narkotikabrott, innehav samt eget bruk
01.44: Två män i övre tonåren kontrollerade och misstänkta för brott, ena personen är misstänkt för narkotikabrott, innehav och den andre för narkotikabrott, eget bruk.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsekarta

Laddar karta...