Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Ludvika, Borlänge, Hedemora, Hjulingen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

Dalarna, Ludvika, Borlänge, Hedemora, Hjulingen, Dalarnas län

Ludvika, misshandel
23.32: Man i 65-årsåldern anmäler att han blivit misshandlad, brottsplatsen är inomhus. Förundersökning pågår och utredningsåtgärder är vidtagna. Skadebild hos målsägaren är okänd och även om sjukvård tvingats sökas.

Borlänge, rattfylleri
01.46: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist. Föraren, en man i 35-årsåldern påvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning fattas och analys på provtagning får utvisa om misstanke kvarstår gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk.

Hedemora, rattfylleri
02.24: Polispatrull genomför stopp och kontroll på en bilist på Rv69. Föraren, en man i 55-årsåldern lämnar där ett positivt utandningsprov. Beslut om kroppsbesiktning inhämtas och analys får utvisa om misstanke kvarstår i förundersökning gällande rattfylleri under påverkan av alkohol.

Hedemora, tillgrepp av fortskaffningsmedel
05.20: Förundersökning är inledd gällande tillgrepp av 4-hjuling, fordonet anträffades av allmänhet under natten vilket då också medförde att misstanke uppstod om att fordonet var tillgripet. 4-hjulingen återlämnad till rättmätig ägare. Ingen gärningsperson är frihetsberövad.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsekarta

Laddar karta...