Karta som med röd fyrkant ramar in Trafikplats Kronetorp, Burlöv, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Olycka med okänt antal fordon, E22, trafikplats Kronetorp.

Trafikplats Kronetorp, Burlöv, Skåne län

En olycka skall ha skett på E22:an i höjd med trafikplats Kronetorp i norrgående riktning. Det är okänt hur många fordon som är inblandade och om någon är skadad. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas.

08.14: Köbildning har skett och trafiken står helt stilla i norrgående. Det finns fortsatt ingen information om eventuellt skadeläge eller ytterligare omständigheter.

Det skall vara två bilar inblandade varav den ena skall ha lämnat platsen utan att ge sig till känna. Kl 08.30 är polis inte längre kvar på platsen.

Uppdatering: Olyckan sker då den smitande bilen kör på en annan bil bakifrån. En anmälan upprättas om smitning från trafikolycka. Ett barn som befann sig i bilen förs till sjukhus för kontroll. Bilen som stannade kvar på platsen har inte behövt bärgas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra