Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hammar, Kristianstad, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

E22 i höjd med Hammar. Kollision mellan flera fordon.

Hammar, Kristianstad, Skåne län

Polisens regionledningscentral får flera samtal om att en personbil framförs mot färdriktningen på E22 i höjd med Hammar i Kristianstad. Polis larmas till adressen.

Några minuter senare inkommer nya uppgifter via SOS 112 att det skett en kollision med flera fordon på E22 i höjd med Kristianstad. Trafikolyckan har skett östergående körbana och det är helt stopp i trafiken.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på plats. Räddningsarbetet pågår, med bland annat losstagning ur ett eller flera fordon.

Antalet bilar och personer som är involverade i trafikolyckan samt om personbilen som rapporterades framföras mot trafiken är en del av olyckan är i nuläget okänt. Likaså är skadestatus hos involverade personer i nuläget okänt.

Uppdatering kl. 18.45:
Det är helt stopp i båda körriktningarna.

Uppdatering kl. 19.04:
Västergående körbana är öppen för trafik. Östergående körbana är fortsatt avstängd.

Uppdatering kl. 19.50:
Personbilen som framfördes mot färdriktningen kolliderade med en mötande personbil. Två personer, förarna av de båda bilarna, är förda till sjukhus med ambulans.

Ytterligare en trafikolycka inträffade i samband med de köer som uppstod i samband med redan nämnd trafikolycka. I denna olycka kolliderade två personbilar och en person är förd till sjukhus med ambulans.

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

Polisen Skåne

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra