Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Försvunnen kvinna utanför Nyköping.

Nyköping, Södermanlands län

01.49 polisen fick samtal om att en kvinna i 55-årsåldern saknas från en bostad strax norr om Stavvik, nordväst om Nyköping. Kvinnan har varit hos bekanta på platsen och blivit berusad. Hon hade upprörda känslor när hon försvann.

02.09 polisen är framme på platsen och börjar leta efter kvinnan.

02.59 polisen har genomfört ett s.k. närsök i närområdet omkring platsen där hon senast sågs, utan resultat.

03.50 kvinnan är fortfarande inte anträffad. Polisen gör bedömningen att det kan vara fara för kvinnans liv och räddningstjänst inleds enligt lagen om skydd mot olyckor. Det är ca 10 minusgrader i området där kvinnan försvann, hon är berusad och har dessutom en sjukdomsbild.

07.20 Polisen har under natten sökt med ett tiotal polispatruller, även hundpatruller utan att hon har anträffats. Under morgonen kommer sannolikt polishelikopter att medverka i sökandet. Ett signalement kommer inom kort att publiceras.

07.35 den försvunna kvinnan är 172 cm lång, smal och ljushårig. När hon senast sågs var hon iklädd en svart vinterjacka med pälskrage och kraftiga vinterskor.

08.25 kvinnan anträffad välbehållen inomhus hos en bekant ca sju kilometer från den plats där hon senast sågs. Insatsen avvecklas.

Mest läst av andra