Karta som visar ungefär var händelsen Övrigt: Information om polisens pressnummer med anledning av misstänkt mord, Katrineholm. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Information om polisens pressnummer med anledning av misstänkt mord, Katrineholm.

Katrineholm, Södermanlands län

Polisens presstalesperson avslutar nu sin tjänstgöring för idag. Den händelsenotis som ligger ute "Mord/dråp Katrineholm" är uppdaterad med den senaste, och all, information polisen i nuläget kan gå ut med. Om det skulle framkomma nya uppgifter så kommer händelsenotisen att uppdateras. Personal vid ledningscentralen besvarar frågor från media i mån av tid, men information kommer i första hand alltså att lämnas i den händelsenotis som finns. 

16:30 För senaste informationen om mordet i Katrineholm, se händelsenotis. Ingen mer information finns att ge. Då trycket nu är högt på vakthavande befäl, som behöver prioritera andra arbetsuppgifter vid ledningscentralen, uppmanas journalister att följa händelsenotisen i första hand. När ny information finns att ge så kommer den att publiceras där. 

Mest läst av andra