Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Lördag natt i region Öst, Södermanland, Östergötland och Jönköpings län

Södermanland, Östergötland, Jönköpings Län, Gnesta, Norrtuna, Navestad, Norrköping, Söderköping, Jönköping, Vetlanda, Östergötlands län, Södermanlands län

Lördagnatten har varit förhållandevis lugn i hela regionen.

Noterbart:

Sörmland:

Kl. 00.08. Trafikolycka singel Gnesta i närheten av Norrtuna gård. En personbil har kört av vägen. Föraren en man f 71är misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning då han saknar körkort.

Östergötland:

Kl. 22:45 Misshandel i relation. En man f 67 och en kvinna f 73 har gripits i en bostad i området Navestad i Norrköping. Mannen i förhållandet ringde till polis och anmälde att han blev slagen av sin sambo. På plats framkom att även mannen slagit kvinnan vilket föranledde att båda två blev gripna misstänkta för misshandel.

Kl. 02:01 Misshandel i relation. En man f 88 greps misstänkt för misshandel. Målsägande är mannens sambo, en kvinna f 92. Misshandeln har skett i deras gemensamma bostad i Söderköping. Målsägande har inte behövt uppsöka sjukvård.

Jönköping:

Kl. 02.32 inkommer överfallslarm från McDonalds i Vetlanda. En man f 97 har fått ett slag i ansiktet. En man f 96 blir gripen på platsen misstänkt för misshandel. Målsägande har inte behövt uppsöka sjukvård.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra