Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Eskilstuna, Kjula, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Eskilstuna, Kjula, Södermanlands län

07.00 Polisen har sedan midnatt hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits (se nedan), sex personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.
Inga andra grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

02.13 En person, en man i 20-årsåldern, kontrollerades av polis i centrala Eskilstuna. Mannen greps, misstänkt för narkotikabrott, och fördes till polisstationen för förhör och ytterligare utredningsåtgärder.

04.52 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en bil i Kjula industriområde. När polis kom till platsen höll räddningstjänsten på att släcka elden, bilen var helt övertänd. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt för skadegörelsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra