Karta som med röd fyrkant ramar in Östra Strandvägen, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

Östra Strandvägen, Strängnäs, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning.

02.50 en polispatrull lyckades stoppa en bilist, som först inte velat stanna på polisens stopptecken. Det var på Östra Strandvägen i Strängnäs. Två personer fanns i bilen när den stoppades. En av dem, en kvinna tog polisen kontroll över på platsen men föraren lyckades springa från platsen. Polisen började spåra med hund. Efter en tids spårande ringde polisens regionledningscentral till den person som polisen misstänkte hade kört bilen och bad honom att komma tillbaka till bilen vilket han gjorde. När mannen kom tillbaka till bilen uppgav han att anledningen till att han sprungit från bilen var att han hade druckit alkohol. Mannen misstänks för drograttfylleri och fick lämna prov och genomgå ett förhör.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Mest läst av andra