Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Folkestavägen, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

Folkestavägen, Eskilstuna, Södermanlands län

06.12 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär. De flesta ärenden har inte resulterat i några brottsmisstankar. Två personer har gripits, ingen omhändertagen eller medtagen för provtagning.

01.50 112-larm till polisen om brand utomhus på Folkestavägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en bil som troligen har antänts av någon. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

01.55 samtal till polisen om att en kvinna i 30-årsåldern skulle ha blivit misshandlad på Norr i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel och då visade det sig att det även kunde misstänkas att kvinnan har blivit utsatt för olaga hot och skadegörelse i bostaden. Polisen träffade på den misstänkte, som är en man i 35-årsåldern och han greps för dessa brott. Inga skador som behövde akut sjukhusvård.

I samband med utredningen av de tre brotten uppstod även en misstanke mot den drabbade kvinnan om narkotikabrott eftersom en mindre mängd misstänkt narkotika anträffades. Den misstänkta narkotikan togs i beslag och den misstänkta kvinnan greps och fördes till polisstationen för förhör. Hon är nu misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt överlåtelse av narkotika.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra