Karta som med röd fyrkant ramar in Mariefred, Strängnäs Kommun, Nyköping, Spelhagen, Lennings Väg, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Mariefred, Strängnäs Kommun, Nyköping, Spelhagen, Lennings Väg, Södermanlands län

Poliseni Södermanlands län har hanterat ett 35-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta är rutinärenden så som kontroller av personer och fordon, som inte har resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits.

22.48 Trafikolycka, Strängnäs
En inringare stannade vid en singelolycka på länsväg 223 i Mariefred, Strängnäs kommun. En bilist hade kört av vägen. Föraren var inte skadad och efter att ha larmat åkte inringaren vidare. När ambulans och polis anlände till olycksplatsen var bilen tom och övergiven. Ingen misstanke om brott, eftersom ingen förare fanns kvar när polis kom till platsen är det oklart vem som körde bilen.

00.08 Rattfylleri, Nyköping
Polis stoppade en bilist i Spelhagen, Nyköping. Föraren uppträdde påverkad och togs med för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk. Han är även misstänkt för grov olovlig körning då hans körkort var återkallat.

04.27 Trafikbrott, Nyköping
Polis stoppade en fortkörare på Lennings väg i Nyköping. Föraren, en man i 65-årsåldern, fick sitt körkort omhändertaget då han uppmättes köra i 131 km/h på en 90-sträcka.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra