Karta som med röd fyrkant ramar in Katrineholm, Järntorget, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Katrineholm, Järntorget, Eskilstuna, Södermanlands län

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 50 händelser gällande Södermanlands län. Natten har varit relativt stökig med flertalet rapporterade våldsbrott. Ingen person har gripits men 14 personer har omhändertagits för fylleri eller provtagning efter rattfylleri.

02:20 Polisen larmades till McDonalds i Katrineholm. Fem personer hade börjat bråka med varandra och störde personal och andra gäster. När polisen kom till platsen lugnade det ner sig. En person avvisades från restaurangen och polisen kunde lämna platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

02:52 En man i 30-årsåldern ska ha misshandlats av en annan man på Järntorget i Eskilstuna. Mannen skadades inte allvarligt. En anmälan om misshandel är upprättad. Ingen person är gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra