Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Tallåsen, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning från natten.

Nyköping, Tallåsen, Strängnäs, Södermanlands län

08.00 Polisen i Södermanlands län har hanterat 75 ärenden sedan midnatt. Två personer har gripits och 20 personer har omhändertagits eller frihetsberövats på grund av fylleri eller efter misstanke om narkotikabrott.

00.14 Polis larmades med anledning av ett bråk i centrala Nyköping. En ordningsvakt påkallade polisens uppmärksamhet då en man hade blivit slagen med en flaska i huvudet.
00.31 En person, en man 30-årsådern, greps misstänkt för misshandel.

00.18 Polis larmades med anledning av ett bråk i Tallåsen, Strängnäs. En person hade skadats så att ambulans behövdes fram till platsen. Polisen har inga uppgifter om skadeläget.
01.09 En person, en man i 20-årsåldern, greps av polis. Mannen misstänks för misshandel, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra