Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Brandkärr, Nyköping, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:26 Polisen larmades till Brandkärr i Nyköping med anledning av ett bråk utomhus där flera personer skulle vara inblandade. Flera polispatruller åkte till platsen. När polis anlände hade flera inblandade lämnat. Två anmälningar har upprättats; en rubricerad grov misshandel och den andra rubriceras som misshandel. Målsägande är en man och en kvinna, båda är i 20-årsåldern. Båda var vakna och talbara, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Ingen är frihetsberövad i ärendena.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Information om polisens pressnummer idag fredag 24 juni

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra