Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Arnöleden, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Nyköping, Arnöleden, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 59 ärenden som rör Södermanlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:28 Polisen får samtal med anledning av en misstänkt skadegörelse på Högalundsvägen i Nyköping. Enligt uppgift ska någon eller några ha slagit sönder en lykta och ett bord på en uteplats med ett tillhygge. Tillhygget hade lämnats kvar på platsen. Polispatrullen kommer skriva en anmälan om skadegörelse. Tillhygget är taget i beslag.

23:04 Polisen larmas till Flens järnvägsstation då en busschaufför uppger att han blivit ofredad. Enligt uppgift har busschauffören bett om att få se en mans biljett. Mannen har då blivit upprörd och spottat chauffören i ansiktet samt slagit sönder en sidoruta på bussen med ett tillhygge. Polisen kommer att skriva en anmälan om ofredande och en anmälan om skadegörelse.

00:58 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Arnöleden, Nyköping med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet har en förare kört bilen rakt igenom en rondell och där krockat med en lyktstolpe. Föraren, en man i 20-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus då han klagade på smärta i nacken. Polisens presstjänst har inga ytterligare uppgifter kring skadeläget. En anmälan om vårdslöshet i trafik kommer att skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra