Karta som med röd fyrkant ramar in Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet

Flen, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01.24 Polis larmades med anledning av ett inbrottslarm hos ett byggföretag i Flen. Två personer hade, via ett kameralarm, setts befinna sig inne på företagets område. När polis kom fram till området kunde två personer lokaliseras liggandes i ett fordon. Vid kontroll fattades misstankar om att dessa två, båda män, var inblandade i inbrottet. Männen som är i 20- respektive 35-årsåldern greps på platsen och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. De båda är misstänkta för olaga intrång samt försök till stöld och har anhållits under morgonen efter beslut av åklagare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden som exempelvis trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra