Karta som med röd fyrkant ramar in Råbergstorp, Eskilstuna, Kråkberget, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Råbergstorp, Eskilstuna, Kråkberget, Nyköping, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 40 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:37 Polisen larmades till Råbergstorp i Eskilstuna med anledning av en brand. Det var ett soprum som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt.

23:53 Ett säkerhetsbolag tog kontakt med polisen gällande ett aktiverat larm från en byggarbetsplats i området Kråkberget i Nyköping. Via kamera har en person setts inne i området. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Det är oklart om något har stulits. Händelsen rubriceras som inbrottsstöld alternativt försök till inbrottsstöld. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

03:10 Polisen larmades till Råbergstorp i Eskilstuna med anledning av en brand. Det var ett soprum som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra