Karta som med röd fyrkant ramar in Flen, Västeråsvägen, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Flen, Västeråsvägen, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

22:55 Polis och ambulans beordrades till riksväg 57 utanför Flen med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha hamnat i diket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren väjt för ett djur och därav hamnat i diket. Det finns ingen misstanke om brott. Både föraren och passageraren fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll, vakna och talbara. 

23:36 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västeråsvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra