Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län.

23:34 får polisen kontakt med en person som ska ha blivit misshandlad i Eskilstuna centrum. Målsägande ska där ha blivit slagen av en okänd gärningsperson. Polisen kör sedan den drabbade till akutmottagningen. Det finns inga uppgifter rörande allvarliga kroppsskador. Man har sedan upprättat en anmälan om misshandel. Ingen har gripits till följd av händelsen.

04:13 anträffar polisen en bil som kört av vägen och ner i ett dike i Amtorp utanför Eskilstuna. Polisen har under morgonen sökt av runt platsen men inte hittat någon person som varit inblandad i olyckan. Man har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Utöver detta har polisen hanterat exempelvis fylleri, viltolyckor samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra