Karta som med röd fyrkant ramar in Kjula, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Kjula, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län.

01:32 får polisen larm om ett bråk utomhus i Nyköpings centrum. Flera polispatruller rycker ut till platsen där man fått uppgifter om att det ska vara ett tiotal personer inblandade. Polisen har efter händelsen upprättat en anmälan gällande misshandel. Ingen ska ha ådragit sig några allvarliga skador i samband med bråket. Inga personer har gripits.

06:33 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat på E20 i höjd med Kjula utanför Eskilstuna. Tre personbilar ska vara inblandade, varav en som kört in i ett mitträcke på sträckan. Bärgare har kallats till platsen efter olyckan. I nuläget är det okänt om någon kommit till skada i samband med händelsen.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra