Karta som med röd fyrkant ramar in Kungshagsvägen, Nyköping, Fröslunda, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Kungshagsvägen, Nyköping, Fröslunda, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

22:47 Polis larmades till ett företag på Kungshagsvägen i Nyköping med anledning av att en väktare noterat hur ett staket klippts upp någon gång det senaste dygnet. Tjuven/tjuvarna verkar ha försök stjäla några kabeltrummor men ej lyckats. En anmälan om försök till grov stöld kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt. 

23:22 I samband med en fordons- och förarkontroll i Fröslunda, Eskilstuna, greps en man i 25-årsåldern misstänkt för grovt narkotikabrott. Under natten har också mannen anhållits av åklagare. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka med rådjur samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra