Karta som med röd fyrkant ramar in Strängnäs Kommun, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Polisen har sedan 22.00 igår kväll hanterat ett 75–tal ärenden som rör Södermanlands län. Här följer ett urval av nattens händelser

Strängnäs Kommun, Nyköping, Södermanlands län

02:16 Larm om bråk i en bostad på en mindre ort i Strängnäs kommun. Enligt larmet var det ett bråk mellan en man och en kvinna. När polisen kommer till bostaden fanns även barn under 15 år på platsen. Mannen grips och är misstänkt för misshandel.

03:09 Polisen stoppar en bil för kontroll i centrala Nyköping. Vid kontrollen misstänks föraren vara påverkad. Personen, en man i 20-årsåldern tas med för provtagning. En anmälan om drograttfylleri upprättas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra