Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av nattens händelser i Södermanlands län.

Nyköping, Södermanlands län

Polisen har hanterat ett 70-tal händelser i Södermanlands län mellan klockan 22 och 07. Inga allvarliga händelser eller grova våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

01:36 Ett bråk på en krog i Nyköping slutar med en anmälan om misshandel då en person ska ha blivit slagen med någon form av tillhygge av en annan man. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 18-årsåldern, omhändertas enligt LOB.

01:14 En polispatrull fattar misstankar mot en man som uppträder misstänkt vid ett skogsparti i Nyköping. Mannen kontrolleras och misstänks initialt för narkotikabrott för eget bruk. En mindre narkotikagömma påträffas i skogen och mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks nu även för narkotikabrott i överlåtelsesyfte.

02:14 Larm om ett bråk i centrala Nyköping inkommer. Ett par, en man och en kvinna, har hamnat i bråk med ett antal andra personer och kvinnan hamnar på marken. Hon uppger att hon fått ta emot slag, men är inte allvarligt skadad. Inga misstänkta gärningspersoner finns kvar på platsen när patrull anländer, och en anmälan om misshandel upprättas utan misstänkt gärningsman.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...