Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Torsplan, Gislaved, Brunstorp, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Torsplan, Gislaved, Brunstorp, Jönköping, Jönköpings län

God morgon!
Under natten till söndag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 110-tal ärenden som rör Jönköpings län. Det har bland annat rört sig om personkontroller, personer som omhändertagits enligt lagen om berusade personer, trygghetsskapande arbete och diverse trafikrelaterade ärenden.

02:34- Torsplan, Gislaved
En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats efter att en bil satts i brand under natten till söndag. Bilen stod parkerad vid händelsen och branden spred sig inte till andra fordon eller byggnader. Ingen person är utpekad misstänkt.

02:41 E4 Brunstorp, Jönköping
En person misstänks för drograttfylleri. Detta efter att föraren, en man i 30-årsåldern, inte stannade på uppmaning av polisen. Ett kort förföljande inleddes och bilföraren stannade efter bara någon minut. Ingripandet gick lugnt till. Föraren fick följa med för provtagning och misstänks nu för rattfylleri samt narkotikabrott. Körkortet omhändertogs.

03:22 Väster city, Jönköping
Två personer fick föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlade. Det är oklart om misshandeln skett inomhus eller utomhus. Skadornas art ska inte vara allvarliga. Ingen person är gripen som misstänkt.

Händelsekarta

Laddar karta...