Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Flen, Brunnsbacken, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Flen, Brunnsbacken, Eskilstuna, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02.37 samtal till polisen om en kvinna i 40-årsåldern i Flen som skulle ha blivit utsatt för misshandel för ett par dagar sedan. Polisen åkte till kvinnan, som då befann sig hos en bekant och en utredning om misshandel påbörjades. Polisen skjutsade hem kvinnan till sin egen bostad, förhör hölls om misshandeln. Det finns en misstänkt person, en man i 50-årsåldern men han har inte frihetsberövats, då det saknades skäl till det.

04.03 inringare meddelade till polisen att en man gick omkring i trädgårdar i Brunnsbacken, Eskilstuna. Polisen åkte till platsen för att kontrollera saken och då upptäcktes att någon hade flyttat saker och ställt på en plats ute vid en gata, som för att det skulle transporteras bort. En krossad fönsterruta upptäcktes också. I samband med att polisen undersökte platsen anträffades en man som vid förhör om vad han gjorde på platsen erkände att han försökt stjäla föremålen. Mannen, som är i 45-årsåldern är nu misstänkt för försök till stöld genom inbrott men ej frihetsberövad.

Utöver dessa händelser har ett antal kontroller genomförts utan att brottsmisstanke har uppstått samt ett antal trafikanter som har kontrollerats och rapporterats för trafikbrott.

Inga andra brott eller händelser finns att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra