Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Östra Storgatan, Nyköping, Hamngatan, Eskilstuna, Fristadstorget, Läkargatan, Kungsplan, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Östra Storgatan, Nyköping, Hamngatan, Eskilstuna, Fristadstorget, Läkargatan, Kungsplan, Södermanlands län

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och sju har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstanke om påverkan.

00.06 en polispatrull stannade till på Östra Storgatan i Nyköping med anledning av en påverkad person. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott. Han misstänks också för missbruk av urkund eftersom han misstänks ha försökt legitimera sig med en annan persons legitimation.

01.15 en polispatrull stannade till på Hamngatan i Eskilstuna med anledning av två påverkade personer. Två män, i 20- respektive 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott.

02.15 en man i 25-årsåldern bötfälldes för offentlig urinering på Fristadstorget i Eskilstuna.

02.30 polisen åkte till Läkargatan Eskilstuna med anledning av en stökig fest med hög ljudnivå. På festen anträffades två personer som misstänks ha varit påverkade. Det var två män, i 20- respektive 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

02.32 två män i 30-årsåldern bötfälldes för offentlig urinering på Kungsplan i Eskilstuna.

Utöver detta har någon enstaka, mindre allvarlig misshandel utan frihetsberövande skett i krogmiljö.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra