Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattninga av nattens polisverskamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Gnesta, Eskilstuna, Södermanlands län

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

02.14 vid en rutinkontroll av en bilist i Gnesta uppstod misstankar som gjorde att en husrannsakan och kroppsvisitation genomfördes. I samband med dessa åtgärder anträffades två knivar och pepparspray varför polisen inledde en förundersökning om om brott mot knivlagen och brott mot vapenlagen. Misstänkt är en man i 25-årsåldern och han är även misstänkt för olovlig körning. Han förhördes på plats men frihetsberövades inte.

05.15 polisen åkte till ett hotell i Eskilstuna efter ett larm. När polisen kom dit framgick att en man i 25-årsåldern, anställd på hotellet ska ha blivit slagen av en man i 35-årsåldern som var missnöjd med att han inte fick bo på hotellet. Polisen har påbörjat en utredning om ringa misshandel eftersom den drabbade har fått ett par slag mot huvudet men utan att det uppstått några skador. Den misstänkte blev inte frihetsberövad.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/mars/27/27-mars-0715-sammanfattning-natt-sodermanlands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra