Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Nyköping, Södermanlands län

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men ingen har fått följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

04.30 polisen kallades till Katrineholms järnvägsstation med anledning av att en berusad person hade krossat en glasruta i vänthallen. Polisen åkte till platsen och träffade på den berusade mannen, som är i 55-årsåldern. Han var kraftigt påverkad och omhändertogs för att tillnyktra hos polisen. Han misstänks nu för skadegörelse i väntsalen samt ringa narkotikabrott eget bruk. Polisen har tagit prov på honom och han kommer att förhöras när han nyktrat till.

05.07 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 Nyköping uppstod misstanke om grov olovlig körning mot en man i 35-årsåldern som körde bilen.

Det finns inga andra brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra