Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Katrineholm, Ekeby, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Katrineholm, Ekeby, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 75 ärenden mellan kl 22 och 06. Sju personer har gripits. En av dem var en kvinna som vägrade lämna sin identitet efter att ha blivit misstänkt för våld mot tjänsteman (en ordningsvakt vid en krog). Hon gjorde kraftigt motstånd och belades med handfängsel och fördes till stationen för tillnyktring.

03.42 Polis larmades om bråk utanför polisstationen i Katrineholm. Flera personer var inblandade. Polisen fick tag i den drabbade, en man som blödde från huvudet, troligen efter att ha misshandlats med ett tillhygge. Han är i 25-årsåldern. Två vittnen fanns också på platsen. Polisen fick sedan tag i flera misstänkta och samtliga fyra greps. En är i 15-årsåldern, två i 20-årsåldern och en i 35-årsåldern. Samtliga är misstänkta för rån. De ska ha försökt ta gods från den drabbade, som då satte sig till motvärn och blev misshandlad.

04.17 Det kom larm om eventuellt inbrott på ett byggföretag i området Ekeby, Eskilstuna. Två personer syntes på övervakningskamera, och att de bröt på containrar. Polis kom dit och lyckades få tag i båda två. Det är två män i 30-årsåldern. De är misstänkt för stöld genom inbrott och olaga intrång. Den ena är dessutom misstänkt för brott mot vapenlagen då han hade pepparsprej i fickan.

Polisen har haft mycket att göra denna lönehelg med många larm om bråk, misshandel, fylla, narkotikapåverkade personer, etc.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra