Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Eskilstuna Kommun, Vingåker, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanafattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Eskilstuna Kommun, Vingåker, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 85 ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notiser nedan.

22.33 Polis larmades till en bostad i Eskilstuna kommun där det hade varit bråk. Polis kom dit och efter att ha fått information om vad som hänt så greps en man i 55-årsåldern, misstänkt för våldtäkt och misshandel inomhus mot en närstående kvinna. Den drabbade kvinnan var inte i behov av ambulans. Vid 07.30-tiden var mannen fortfarande formellt gripen, ej anhållen.

22.45 Polisen fick larm om pågående bråk på en buss på riksväg 52 på väg mot Vingåker. Cirka 5-10 personer ska ha varit inblandade i bråket, det var oklart hur många som var aktiva. Polisen kom till bussen efter att den hade stannat. Där fanns en man med en skada i huvudet efter något vasst föremål. Den misstänkte hade lämnat. Polisen sökte med hund i området. Vid 23.28 hade polisen fått tag i en man i 25-årsåldern som blev misstänkt för grov misshandel. den skadade mannen, som är i 30-årsåldern, fördes till sjukhus för vård. Polisen höll förhör med vittnen och gjorde en teknisk undersökning i bussen. Gripandet hävdes under natten, men mannen är fortsatt misstänkt.

Polisen har utöver detta hanterat en hel del larm om bråk och berusade personer. Patrullerna har haft mycket att göra.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra